Zemun, Aleksandra Dubčeka 56 + 381 63 / 103-55-13
+ 381 11 / 319-40-03

More Website Templates @ TemplateMonster.com. November12, 2012!

Vozni park

Segment A

Malolitražni gradski automobili

Ovi automobili predstavljaju odličan izbor u slučaju korišćenja u uslovima gradske sredine. Izuzetno su mali potrošači i vrlo jednostavni za manipulaciju u uslovima gustog saobraćaja i ograničenog parking prostora. U ponudi su: FIAT PANDA, FIAT PUNTO, FORD KA, CITROEN C2.

Segment B

Mali automobili sa nešto više prostora

Automobili pogodni za kombinovane uslove korišćenja kako u gradu tako i na otvorenom putu. Namenjeni su za prevoz do 4 osobe i raspolažu prtljažnim prostorom za smeštaj 1-2 torbe ili kofera. U ovoj klasi u ponudi su: FIAT STILO, CITROEN C3, Hyundai Accsent, OPEL CORSA.

Segment C

Limuzine namenjene za duža putovanja

Sedan limuzine namenjene za udobna i duža putovanja, raspolažu većim prtljažnim prostorom i sedištima za konforan smeštaj do 5 osoba. Vozila ovog segmenta možete iznajmiti u varijanti sa benzinskim ili dizel motorima, a u ponudi su: VW PASSAT, RENAULT LAGUNA, BMW 3.25.

Segment D

Vozila za zahtevnije korisnike

U ovom segmentu nalaze se vozila koja predstavljaju optimalan izbor u slučaju posebnih zahteva kako kada je u pitanju luksuz tako i kada je korišćenje vozila predviđeno u poslovne svrhe. Za najzahtevnije korisnike obezbedili smo MERCEDES S, FORD C MAX, AUDI A8, KIA SPORTAGE, BMW 5.35.

Pouzdanost

u svakom trenutku

Sva vozila u našoj ponudi redovno su servisirana i održavana prema normativima proizvođača..

Tu pre svega mislimo na redovna servisiranja:

Sigurnost

za vas

Sva vozila ispunjavaju sve EURO bezbednosne normative i opremljeni su AIR bagovima.
Info kontakt