Zemun, Aleksandra Dubčeka 56 + 381 63 / 103-55-13
+ 381 11 / 319-40-03

More Website Templates @ TemplateMonster.com. November12, 2012!

Spoj kvaliteta, tradicije i iskustva

U oblasti automobilizma

Naša kompanija već 15 godina zauzima vodeće pozicije u oblasti održavanja i servisiranja automobila. Tu pre svega mislimo na servis klima uređaja, autoelektronike i ugradnju dodatne opreme (sigurnosni sistemi, audio oprema, navigacioni sistemi i satelitsko praćenje vozila). Stručni kadar, tradicionalni poslovni uspeh i višegodišnje iskustvo najbolja su preporuka za nas, a Vaše poverenje ono što želimo da opravdamo!

Iznajmljivanjem vozila iz naše ponude dobijate i sigurnost u pouzdanost vozila u svakom pogledu, a to znači da će vožnja biti pravo zadovoljstvo.

Pouzdanost i sigurnost

Vozila, opreme i dokumentacije

Sva vozila u našoj ponudi opremljena su svom opremom prema važećim saobraćajnim propisima kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Dakle bez ikakvih neprijatnih iznenađenja možete se uputiti ka vašoj desinaciji, u zemlji ili inostranstvu.

OSIGURANJE VOZILA

Sva vozila imaju polisu osiguranja kojom pokrivate svoju odgovornost za štete nastale ostalim učesnicima saobraćaja (trećim licima). Kasko osigurana vozila u potpunosti su pokrivena od štete štete ukoliko se dogodi saobraćajna nezgoda, krađa vozila ili druga okolnost koja nije pod vašom kontrolom, a pokriće vredi za Republiku Srbiju i sve zemlje europske unije (EU).KASKO OSIGURANJE

- BEZ UČEŠĆA U ŠTETI
- BEZ OBZIRA NA IZNAJMLJENU KATEGORIJU
- BEZ OBZIRA NA DUŽINU NAJMA
- VAŽI SAMO UZ POLICIJSKI ZAPISNIK

Osiguranje ne pokriva:

- oštećenja u unutrašnjosti vozila
- oštećenja na donjem delu vozila
- oštećenja na gumama
- oštećenja na felnama
- gubitak ključa
- gubitak dokumenata automobila
- štetu nastalu usred točenja pogrešnog goriva
- štetu nastalu ukoliko vozite pod uticajem alkohola ili zakonom zabranjenih opojnih sredstava

ZELENI KARTON

POSEDOVANJE ZELENE KARTE OBAVEZNO JE kada se ulazi na teritoriju sledećih zemalja: Rusija, Belorusija, Ukrajina, Moldavija, Turska, Izrael, Iran, Makedonija, Albanija, BiH, Tunis, Maroko. Ukoliko je vaša destinacija neka od ovih zemalja uz vozilo dobijate i zeleni karton koji vam je potreban na granici.

ZEMLJE POTPISNICE SPORAZUMA U KOJIMA VIŠE NIJE OBAVEZNO POSEDOVANJE ZELENE KARTE SU: Austrija, Bugarska, Belgija, Češka Republika, Kipar, Nemačka, Danska, Španija, Estonija, Francuska, Finska, Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Severne Irske, Grčka, Mađarska, Italija, Irska, Luksemburg, Litvanija, Letonija, Malta, Holandija, Portugalija, Poljska, Rumunija, Švedska, Slovačka, Slovenija, Hrvatska, Švajcarska, Lihtenštajn, Andora, Norveška i Island.Usluge

u oblasti automobilizma

Naša kompanija bavi se sledećim delatnostima u području održavanja i servisiranja automobila:

- Prevoz od/do aerodroma
- Kombi prevoz robe i putnika
- Rentiranje teretnih vozila
- Šlep služba

Garancija

Ukoliko nam ukažete poverenje dobićete pouzdanog partnera, a mi ćemo učiniti sve da se naša saradnja nastavi na obostrano zadovoljstvo!

Na sve usluge dajemo garanciju na kvalitet, a naše reference predtavljaju najbolju preporuku.

Sve na jednom mestu

Kod nas možete obaviti sve poslove vezano za održavanje elektronike na Vašem vozilu kao i ugradnje dodatne opreme i uređaja, servisiranje klime!

Ukoliko želite da iznajmite ili kupite polovno vozilo pod najpovoljnijim uslovima, JAVITE SE!Info kontakt